گالری عکس به همراه خاطرات دوره کاردانی دانشگاه تیران به همکلاسیهای خیلی باحال
|
06-25-2014, 12:38 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-25-2014 12:43 PM، توسط ali.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
گالری عکس به همراه خاطرات دوره کاردانی دانشگاه تیران به همکلاسیهای خیلی باحال
سلام. اولین عکس یک عکس دست جمعی با دوستان و یکی از استادهای محترم و یکی از کارمندان دانشگاه گرفته شده است:
يك عكس دست جمعي جلوي درب دانشگاه علمي كاربردي تيران و كرون در تاريخ 1384/03/18 از چپ به راست: علي نجف زاده (اون زمون دانشجوی کاردانی بودم و الان لایسنس نرم افزار دارم و برنامه نویسی می کنم) آقای حسن شريعتي (فکر کنم الان به عنوان رئسی حسابداری یک شرکت معتبر مشغول کار می باشند) آقای مهدي مظاهري (خیلی مخلصیم آقای مهدی - الان در شرکت گاز رئیس یک بخش هستند) آقاي مهندس صيف زاده (استاد درس ساختمان داده ها و الان مدیر گروه دانشگاه پیام نور تیران هستند) آقای پورمند از مسئولین محترم دانشگاه تیران (خیلی به بنده لطف داشته و دارند و الان رئیس یکی از بخشهای دانشگاه تیران هستند) نفر آخر هم آقای هاشم شريعتي (فکر کنم الان در بانک کار می کنند) ================================================== طراحی وب سایت پروژه های برنامه نویسی تجاری دانلود پروژه های ASP.NET وب سایتهای آماده به همراه توضیحات دانلود پروژه های سی شارپ و پایگاه داده SQL Server همراه توضیحات و مستندات دانلود پروژه های UML نمودار Usecase نمودار class نمودرا activity نمودار state chart نمودار DFD و . . . دانلود پروژه های حرفه ای پایگاه داده SQL Server به همراه مستندات و توضیحات پروژه های حرفه ای پایگاه داده Microsoft access به همراه مستندات و توضیحات دانلود پروژه های کارآفرینی دانلود گزارشهای کارآموزی کارورزی تمامی رشته های دانشگاهی قالب تمپلیت های آماده وب سایت ASP.NET به همراه Master page و دیتابیس برنامه های ایجاد گالری عکس آنلاین با ASP.NET و JQuery و اسلایدشو به همراه کد و دیتابیس SQL کاملا Open Source واکنشگرا و ساده به همراه پایگاه داده ================================================== |
|||
|
پیامهای داخل این موضوع |
گالری عکس به همراه خاطرات دوره کاردانی دانشگاه تیران به همکلاسیهای خیلی باحال - ali - 06-25-2014 12:38 PM
گالری عکس 1 مربوط به سايت كامپويتري دانشگاه خودمان در تيران و كرون فکر کنم 1382 بود - ali - 06-25-2014, 06:06 PM
عکس از واکسن زدن بچه ها منو یاد خودم می ندازه - ali - 08-05-2014, 12:02 PM
عکس از یک پرنده مابعد تاریخ ماقبل یا مابعد - ali - 08-05-2014, 12:07 PM
تفاوت دیدگاه برنامه نویسان با کاربران عادی - ali - 08-10-2014, 12:35 PM
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان